x
Informatiile de pe cluj-jaluzele.ro nu sunt actualizate.
Veti fi redirectat spre www.lexundros.ro pentru informatii actuale.
Daca nu sunteti redirectat, puteti da click aici
Rolete textile Cluj
   

Produse

Jaluzele verticale CLuj

Jaluzele Verticale Cluj

Reprezinta solutia ideala pentru incaperile spatioase, conferindu-le un plus de eleganta. Avem disponibile o varietate mare de culori si materiale (peste 300). Benzile sunt pe diferite latimi, si diferite proprietati. Sunt o alegere buna pentru apartamente, birouri sau alte spatii.

Jaluzele Personalizate Cluj

Jaluzele Personalizate Cluj

Jaluzelele personalizate sunt o buna alegere in ambiantul camerelor pentru copii. Permite conturarea unui ambient placut, fiind o modalitate excelenta pentru a va exprima personalitatea. Se poate folosi si ca banner pentru firme, afisand sigla, datele de contact etc.

Rolete Cluj

Rulouri textile Cluj

Rulourile textile permit o foarte buna manevrabilitate prin sistemul de inchidere-deschidere. Se integreaza perfect in decorul oricarei locuinte, accentuand o ambianta interioara linistitoare. Materialul folosit are proprietati antistatice.

Plase insecte

Plase insecte Cluj

Plasele de insecte sunt necesare pentru protectia impotriva insectelor, in special in sezonul calduros. Dispunem de doua tipuri: tip rulou, sau cele clasice cu balama. Profilul este din aluminiu, este disponibil in mai multe culori si se preteaza perfect pe orice tip de tamplarie.

Rolete mansarda

Rolete mansarda Cluj

Ofera o buna protectie impotriva razelor solare si reprezinta un tip de produs foarte cautat, rulourile fiind confectionate la comanda pentru a fi compatibile aproape pe orice tip de fereastra de mansarda.

Jaluzele Orizontale

Jaluzele orizontale Cluj

Jaluzelele orizontale sunt o alegere perfecta pentru spatiile mici din punct de vedere economic cat si al utilitatii, ele fiind usor de intretinut. Materialul opac permite ajustarea intensitatii luminii. Sunt clasice, iar in multe cazuri sunt utile.

Perdele

Sine de perdea Cluj

Perdelele sunt o optiune decorativa complexa, se pot realiza decoruri speciale la cererea clientului. Sistemele profesionale de sine de care dispunem faciliteaza functionalitatea perdelelor si permit o buna incadrare a acestora in spatiul disponibil.

Storuri Zebra, Rolete dublete

Rulouri Day & Night Cluj

Rulourile textile ofera o foarte buna manevrabilitate prin modul de inchidere deschidere. Se integreaza perfect in decorul oricarei locuinte, accentuand o ambianta interioara linistitoare. Materialul folosit are proprietati antistatice

Jaluzele Orizontale

Jaluzele orizontale de lemn

Jaluzelele orizontale de lemn, sunt alegerea perfecta pentru un camin rustic si luxos. Se preteaza si pentru amenajarile moderne folosind si alte culori de pe paletar. Antracitul merge in orice combinatie de culori

Panouri japoneze

Panouri Japoneze (panelo)

Panourile japoneze, sunt spectaculoase, ofera o atmosfera placuta, sunt perfecte pentru economie de spatiu deoarece se strang unde dorim, posibilitatile de aranjare a panourilor sunt aproape infinite, le putem adapta perfect pentru spatiile dumneavoastra. Sunt un produs luxos.

   
x
Acest website foloseste cookies pentru monitorizarea traficului. Mai multe informatii. Am inteles